A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag

Cikkszám: TM-TM026

Gyártó: TOPMIX

Szállítás: 1-5 munkanap

Súly: 1000 g (Egységár: 1 190 Ft/kg)

  • Külső raktáron
1 190 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Sötétbarna színű, igen durva szemcsés etetőanyag, melynek összetevői, ízei, színei, extra nagy szemcse mérete mind-mind az lehető legrövidebb időn belüli legeredményesebb horgászat céljainak figyelembevételével lettek összeválogatva. Felhasználhatók alapetetőként, szoktató etetéshez, etető és feeder kosárba. Kiválóan alkalmas stick mixek készítésére is.

A Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik szeretnének valami igazán hatékonyat használni az etetéshez. A Top Mix márka már régóta ismert a horgászok körében, és a CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag csak tovább növeli a márka hírnevét.

A Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag egy nagyon hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy felkínálj egy széles választékot a halaknak. A fűszeres máj ízesítésnek köszönhetően, a halak nagyon vonzódnak hozzá, így nagyobb valószínűséggel fognak beleharapni. Az etetőanyag kis méretű nuggetekből áll, így könnyen szétszórható a vízben, és a halak könnyen megtalálják.

A Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag egy nagyon gazdaságos választás, mivel nagyon sok halat vonz, és így nem szükséges nagy mennyiséget használni belőle. A 1kg-os kiszerelés is nagyon praktikus, és elegendő mennyiségű etetőanyagot tartalmaz egy egész napos horgászat során.

Az etetőanyag mérete is nagyon fontos, és a Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag kis méretű nuggetekből áll, amelyek könnyen megtalálhatóak a vízben. Ez lehetővé teszi, hogy a halak könnyen megtalálják az etetőanyagot, és így több halat tudsz fogni.

Az etetőanyag összetétele is nagyon fontos, és a Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag tökéletesen össze van állítva. Az etetőanyagban magas a fehérjetartalom, ami lehetővé teszi, hogy a halak igényeinek megfelelően táplálkozzanak. Az etetőanyagban található különböző összetevők, mint például a fűszeres máj, a kukorica és a búzaliszt, az etetőanyagot még vonzóbbá teszik a halak számára.

Összességében, a Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag fantasztikus választás minden horgász számára. Nagyon hatékony, gazdaságos, és könnyen használható, így minden horgásznak ajánlani tudom. A fűszeres máj ízesítésnek köszönhetően, a halak nagyon vonzódnak hozzá, és a kis méretű nuggetek könnyen megtalálhatóak a vízben. Próbáld ki te is a Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyagot, és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202
Top Mix CARP NUGGETS Fűszeres Máj 1kg etetőanyag 1 190 Ft